“Єврослова” в мовній картині світу українця ХХІ століття (за матеріалами асоціативного експерименту - Богомолець-Бараш, О. (Мовні і концептуальні картини світу, 2019)
У статті досліджено особливості сприйняття нових слів із компонентом “євро” студен- тами-філологами. Вільний асоціативний експеримент дозволив виявити тенденції розуміння елементів “євромови” респондентами.
Keywords: концепт, Європа, складне слово, єврослова, мовна картина світу