УЯВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ ПЕРЕКЛАДАЧІВ ПРО ПРОФЕСІЮ ТА ВИМОГИ РИНКУ - Середа, О. (Мовні і концептуальні картини світу, 2019)
В статті представлені результати емпіричного дослідження, в якому використано метод напівструктурованого інтерв’ю з майбутніми перекладачамипрактикантами. Проаналізовані фактори, які впливають на якість практики з погляду студентів. Особлива увага приділяється очікуванням студентів від перекладацької практики, відповідності умов практики до реальних умов праці перекладача. Визначені проблеми, з якими стикаються майбутні перекладачі під час практики.